tiistai 7. toukokuuta 2019

Raatteen reissu ja roadtrip, loppusanat

Niin se tuli tämäkin reissu naputeltua tänne blogin muodossa. Ennen kuin keksin, että voisin kirjoittaa blogia, niin olen tämän reissun ja siellä otetut kuvat laittanut myös facebookkiin, joten jos joku sai tästä nyt kipinän, niin katsohan myös muut kuvani reissusta osoitteesta:


Roadtrip Pori - Suomussalmi - Pori


Reissu oli erittäin antoisa ja mielenkiintoinen. Suosittelen tätä kaikille aiheesta kiinnostuneille, ja vaikka et olisi aiheesta niin kiinnostunutkaan, niin reitin varrelta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista, kuten petopongausta, kylpylää, laskettelurinnettä ja viihtyisiä mökkejä.

.

Tapsa onnistui kyllä ottamaan reissun parhaimmat kuvat. Tässä pätkä Raatteentietä. Näillä main on paljon tapahtunut. Paljon reissusta oppineena, ja aivan mahtavan reissun viettäneenä, kelpasi lähteä ajamaan kohti Poria.


Tuollapäin ei muuten paljon autoja ajellut, että aika rauhallista oli. Arvatkaapa, että minkälainen kulttuurishokki oli käydä Tuurin kyläkaupalla paluumatkalla...


Tavattiin ihania ja ystävällisiä ihmisiä. Varsinkin Raatteen Portilla käynyt tuplabookkaus hoidettiin hienosti ja asiallisesti.


Kiitos nyrkinkokoisista jäätelöpalloista ja ihmisen pään kokoisista lihapiirakoista. Omasta puolestani haluan sanoa kiitos Tapsalle, että ehdotit ja ideoit tätä reissua, koska ilman sinua tämä olisi saattanut jäädä tekemättä.

Kiitos avovaimolleni kieliopin korjaamisesta, tuesta ja näkemästäsi vaivasta, jotta saan näitä reissuja tehtyä, sekä niistä kirjoitettua!


Jos joku haluaa kokea vastaavan reissun niin minut saa kiinni sähköpostiosoitteesta:

samisillanpaa@hotmail.com ja ilomielin autan kykyjeni mukaan kaikkia, jotka suunnittelevat vastaavaa roadtrippia samoille kulmille.


Nyt toivoisin teiltä, jotka olette lukeneet ja löytäneen blogini, palautetta reissustamme, ja tavasta kuinka olen siitä kertonut. Minulle ja Tapsalle tämä ei ole viimeinen reissu. Haluaisin siis kaikki risut ja ruusutkin, vaikka antamaani sähköpostiosoitteeseen.


Teaserina voin kertoa, että uusi reissu on jo tehty, ja siitä kertomiseen minulla on suuri määrä materiaalia, jonka aion tänne samaan blogiin vielä laittaa. Mukana paljon kuvia sekä myös videomateriaalia. Uusi mahtava reissu ja tarina odottaa kertomistaan. Tästä uudesta reissusta on olemassa myös traileri, jonka julkistan aivan lähipäivinä. Kiitoksia, että olet jaksanut ja elänyt tämän reissun meidän mukanamme. Päätän tämän reissun Tapsan ottamaan ja muokkaamaan kuvaan, joka on toiminut myös blogini taustakuvana koko sen kirjoittelun ajan.



Kiitos! T: Sami & Tapsa

Ps. Tänne haluamme vielä uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti